קורס: וורדפרס Security
כל מה שרציתם לדעת על אבטחת אתרי וורדפרס. איך לשפר את האבטחה של האתר?, למה יותר קל לפרוץ לוורדפרס, איך לחסום את נקודות הפריצה השונות? מה לעשות אם האתר שלי נפרץ? כל מה שרצית לדעת על אחזקה בקורס המקיף בארץ לשיפור אבטחה לאתרי וורדפרס.
750.00 ₪
ניתן לחלק ל-12 תשלומים של 63 ₪
- תמיכה לשנה בעמודי השיעורים
- תמיכה בקבוצת הפייסבוק
- גישה לעדכונים ושיעורים חדשים
- גישה לכל החיים
- 100% החזר כספי ל-14 ימים
- 82 שיעורים
- 8 שעות לימוד
שיעורים הכלולים בקורס: וורדפרס Security
מודול 1: שיפור אבטחה באתר וורדפרס
במודול זה אנחנו הולכים לדבר על הנושא של שיפור אבטחה לאתרי וורדפרס. במהלך המודול אלמד אתכם כמעט כל דרך אפשרית שאתם חייבים להכיר על מנת לחזק את האבטחה לאתר. נלמד על הנושא של עדכונים, על החשיבות של סיסמא חזקה ומשתמש ייחודי, איך לחסום גישה לתיקיות באתר ואלמד אתכם כמה הגדרות חשובות בתוסף All In One WP Security.
בשיעור זה נדבר על התמיכה שאני מציע ביחד עם הקורס. נדבר על סוג התמיכה שאתה יכולים לצפות לה כאשר אתם קונים את הקורס וצורכים אותו אונליין ואיפה אתם יכולים לשאול שאלות במידה ומשהו היה לא מובן באחד מהשיעורים.
שיעור 2: האם וורדפרס היא מערכת מאובטחת? (3:35)
בשיעור זה נדבר באופן כללי על וורדפרס ונסביר האם היא מערכת מאובטחת, מה החיסרון של מערכת קוד פתוח כמו וורדפרס ולמה אנחנו צריכים לבצע פעולות נוספות לשיפור האבטחה באתר.
שיעור 3: באילו אתרים נושא אבטחה חשוב יותר? (2:06)
בשיעור זה נדבר על סוג האתרים שבהם נרצה לשמור על האבטחה של האתר באופן יותר הדוק מאחר ופריצה תוכל לגרום לנזקים גדולים במיוחד.
שיעור 4: בחירת חברת אחסון איכותית ומאובטחת (2:39)
אחוז די משמעותי מהפריצות לאתרים מתרחש אצל חברות אחסון שלא מספיק איכותיות ומאובטחות. בשיעור זה נדבר על הנושא ונדבר גם על איך אפשר לבחור חברת אחסון איכותית שתספק לכם הגנה טובה.
שיעור 5: החשיבות של גיבויים (6:27)
כאשר האתר שלכם נפרץ אחת הדרכים הטובות ביותר לטפל בבעיה היא באמצעות גיבויים. בשיעור הזה אסביר את החשיבות של גיבויים לאתר על בסיס קבוע בשביל לצבור את היכולת לשחזר את האתר במידה והוא נפרץ.
שיעור 6: בחירת תוספים ותבניות (5:20)
בשיעור זה נדבר קצת על הנושא של בחירת תוספים ותבניות ואיך לבצע את הבחירה הנכונה כדי להימנע מפריצה לאתר בגלל תוספים לא מאובטחים.
שיעור 7: עדכון תוספים, תבנית ועדכון למערכת וורדפרס (7:22)
במידה ואתם לא מבצעים עדכונים אוטומטיים לרכיבי האתר בוורדפרס (תוספים, תבנית, מערכת) בשיעור זה נלמד איך לבצע עדכונים לוורדפרס עבור תוספים, תבנית וגם למערכת של וורדפרס. בנוסף נדבר גם על באיזה תדירות יש לבצע את העדכונים באתר.
שיעור 8: עדכון גרסת PHP בשרת האחסון (5:46)
במידה וגרסת ה-PHP שלכם לא מעודכנת בשרת האחסון אז סביר להניח שאתם תקבלו הודעה בוורדפרס שאתם צריכים לעדכן גרסה ל-PHP. בשיעור זה נלמד איך לבצע עדכון גרסה וממה כדאי להיזהר כאשר עושים זאת.
שיעור 9: שימוש בסיסמה חזקה (3:35)
שימוש בסיסמה חלשה או שם משתמש גנרי כמו admin יגדילו את הסיכוי לכך שהאתר שלכם ייפרץ. בשיעור זה נלמד איך לבחור סיסמה חזקה שתעזור להקטין את הסיכוי שהאתר שלנו יפרץ.
שיעור 10: שינוי שם משתמש Admin בוורדפרס (8:59)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר לשנות שם משתמש שנבחר עם השם של admin לשם אחר גם אם וורדפרס לא מאפשרים לבצע את השינוי.
שיעור 11: חסימת היכולת לצפות בתיקיות באחסון (8:50)
בשיעור זה נדבר על פריצת אבטחה שמגיעה בחלק משרתי האחסון ועל איך אפשר לחסום את היכולת לצפות בתיקיות שנמצאות על שרת האחסון באתר שלנו.
שיעור 12: שינוי קוד Salt בקובץ wp-config (5:17)
בשיעור זה נלמד כיצד אפשר לשנות וליצור קוד אימות חדש של Salt דרך הקובץ wp-contact שנמצא על שרת האחסון.
שיעור 13: התקנת SSL באתר (4:35)
בשיעור זה נדבר על הנושא של התקנת SSL באתר ולמה חשוב להתקין SSL על מנת להגן על המידע והפרטיות של הגולשים.
שיעור 14: התקנת Really Simple SSL (3:31)
בשיעור הקודם של ביצענו התקנה של SSL באחסון. בשיעור זה נלמד מה אפשר לעשות על מנת שהאתר יטען בצורה תקינה ועל מנת שנקבל אישור מהדפדפן על כך שהאתר מאובטח.
שיעור 15: איך להתמודד עם פריצה לאתר? (7:13)
בשיעור הזה אנחנו נדבר על הפעולות והדרכים שבאמצעותם אנחנו יכולים להתמודד עם אתר שנפרץ ונדבר על מה שאפשר לעשות כדי להחזיר את האתר לקדמותו.
מודול 2: שיפור אבטחה באתר עם AIOS
במודול הזה נלמד כל מה שאנחנו צריכים לדעת על מנת לאבטח את האתר שלנו ולסגור את מרבית פרצות האבטחה הרציניות באמצעות התוסף All In One WP Security. נלמד איך להגן על עמוד ההתחברות, איך לחסום Hotlinks, איך להוסיף לאתר Firewall ועוד...
שיעור 1: All In One WP Security - התקנת תוסף אבטחה (2:54)
בשיעור זה נלמד איך להתקין את אחד מתוספי האבטחה המובילים לוורדפרס. בשיעור אסביר למה צריך להתקין את התוסף ואיך הוא יסייע לנו לשיפור האבטחה.
שיעור 2: All In One WP Security - הגבלת ניסיונות התחברות (11:06)
בשיעור זה נלמד איך אפשר להגביל את מספר ניסיונות ההתחברות לאתר באמצעות התוסף All In One WP Security ונסביר למה חשוב לבצע את הפעולה הזאת במטרה להגן על האתר.
שיעור 3: All In One WP Security - שחרור נעילה למשתמש שנחסם (6:12)
בשיעור הקודם דיברנו על הנושא שבו אנחנו מגבילים מספר ניסיונות התחברות וחוסמים משתמש לאחר שהוא ניסה להתחבר כמה פעמים עם סיסמא לא נכונה. בשיעור הזה נלמד מה לעשות עם משתמש ננעל מחוץ למערכת ומה לעשות אם אנחנו ננעלים מחוץ למערכת.
שיעור 4: All In One WP Security - שאלת אבטחה בהתחברות (1:56)
בשיעור זה נלמד איך אפשר להוסיף שאלת אבטחה לעמוד ההתחברות באתר. באמצעות שאלת אבטחה נוכל למנוע ניסיונות התחברות של בוטים ברמה נמוכה.
שיעור 5: All In One WP Security - שינוי שם לעמוד ההתחברות (3:03)
באופן ברירת מחדל כאשר אנחנו מתקינים את וורדפרס ניתן להגיע אל עמוד ההתחברות על ידי הוספת wp-admin לדומיין הראשי של האתר. בשיעור זה נלמד איך לשנות את כתובת עמוד ההתחברות לכתובת מותאמת שנבחר.
שיעור 6: All In One WP Security - הגדרות Firewall (חומת אש) (4:18)
בשיעור הזה נעבור על הגדרות ה-Firewall השונות שיש לנו בתוסף על מנת לאבטח באופן טוב יותר את הגרסה שלנו של התוסף.
שיעור 7: All In One WP Security - חסימת Hotlinking (5:11)
בשיעור זה נלמד איך לחסום Hotlinking על מנת לא לאפשר לאתרים אחרים לקחת קבצים ותמונות מהאתר שלנו ולטעון אותם באתרים אחרים ללא אישור ובכך לגזול לנו נפח תעבורה בשרת האחסון.
שיעור 8: All In One WP Security - שינוי Prefix לבסיס הנתונים (4:09)
בשיעור זה נלמד איך לשנות את התחילית של בסיס הנתונים בוורדפרס מ-wp לתחילית (Prefix) שנבחר על מנת למנוע SQL Injection.
שיעור 9: All In One WP Security - סריקה/בדיקת שינויים (3:08)
בשיעור זה נדבר על אפשרות נוספת שיש לתוסף להציע וזאת האפשרות לסרוק כל כמה ימים את קבצי האתר ולוודא שאין בהם שינויים.
שיעור 10: All In One WP Security - חסימת גישה לפי IP (3:24)
בשיעור זה נלמד כיצד אפשר לחסום את הגישה ליוזרים באתר לפי כתובת אייפי שאנחנו נגדיר בתוסף או לפי טווח של כתובות אייפי.
שיעור 11: All In One WP Security - הגדרות כלליות נוספות (5:52)
בשיעור זה נעבור על כמה אפשרויות נוספות שיש לנו בתוסף All In One WP Security וננסה להבין איך ההגדרות האלו יעזרו לאתר להיות יותר מאובטח.
שיעור 12: All In One WP Security - ייצוא/ייבוא + איפוס הגדרות (3:31)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר לאפס הגדרות באתר במידה וביצענו פעולה שגרמה לבעיות ונלמד גם איך אפשר לבצע ייצוא של כל ההגדרות על מנת לייבא אותם לאתר חדש מבלי לבצע את כל התהליך בכל אתר מחדש.
מודול 3: גיבוי, שחזור, ותחזוקה לאתר
במודול זה נלמד כל מה שצריך לדעת על מנת לבצע גיבויים ושחזורים לאתר באופן קבוע. נדבר על החשיבות של גיבויים לאתר ולמה חובה לעשות זאת, נדבר על גיבויים ברמת האחסון, ביצוע גיבוי ידני ושחזור באופן ידני דרך ממש הניהול, ביצוע גיבוי באמצעות תוסף, העברת אתרים לאחסון אחר ועוד....
שיעור 1: עדכון לוורדפרס + תוספים + תבנית עיצוב (4:52)
בשיעור זה נלמד כיצד לבצע עדכונים למערכת של וורדפרס ולשאר הרכיבים שלה. נלמד איך לעדכן את המערכת עצמה, איך לעדכן תוספים, איך לעדכן את תבנית העיצוב ומה החסרונות של עדכונים.
שיעור 2: פתרון בעיות ותיקון תקלות באתר וורדפרס (4:00)
במידה ונתקלתם בבעיה שיש באתר מסיבה כזאת או אחרת בשיעור זה נדבר על הדרכים שבאים אפשר לפתור תקלות באתרי וורדפרס על ידי סוג מסוים של איפוס למערכת.
שיעור 3: מה לעשות עם תוסף בוורדפרס שבר את האתר? (3:33)
לעיתים רחוקות כאשר אתם תתקינו תוסף באתר הוא ישבור לכם את התצוגה ולא יאפשר גישה אל האתר או אל ממשק הניהול שלו. בשיעור זה תוכלו ללמוד כיצד לכבות את התוסף גם ללא גישה לאזור הניהול של וורדפרס.
שיעור 4: גיבויים לאתר - למה זה חשוב? (2:09)
בשיעור הזה נדבר על הנושא של גיבויים. אסביר למה חשוב לבצע גיבויים לאתר לעיתים תכופות, אדבר על הנושא של גיבויים ברמת האחסון ועל איך אני מבצע גיבויים לאתרים שלי.
שיעור 5: Duplicator - יצירת גיבוי לאתר (5:45)
בשיעור הזה נלמד איך להתקין את התוסף של Duplicator (דופליקטור) ואיך ליצור באמצעות התוסף הזה גיבוי לאתר שנוכל לשחזר גם באחסון הזה וגם בשרתי אחסון אחרים.
שיעור 6: Duplicator - שיחזור לאתר + העברה לאחסון אחר (7:00)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר לבצע שחזור לאתר באמצעות הקבצים שקיבלנו כאשר יצרנו גיבוי ב-Duplicator. נלמד כיצד לבצע שחזור על אותו שרת אחסון ואיך לבצע שחזור באחסון אחר.
שיעור 7: גיבוי ידני - יצירת גיבוי לאתר (7:30)
דבר חשוב שצריך לעשות בכל תקופת זמן מסוימת זה גיבוי לאתר. בשיעור של היום אלמד אתכם כיצד לבצע גיבוי לאתר באופן ידני דרך שרת האחסון על ידי הורדת קבצי האחסון וקבצי בסיס הנתונים.
שיעור 8: גיבוי ידני - שחזור לאתר ובסיס הנתונים (9:09)
בשיעור של היום ניקח את הקבצים שיצרנו בשיעור הקודם ונלמד איך לשחזר אתר וורדפרס באופן ידני באמצעות העלאת הקבצים לשרת האחסון והעלאת גרסה שנשמרה לבסיס הנתונים.
שיעור 9: שחזור מהאחסון עם JetBackup ב-cPanel (4:26)
בשיעור הזה נלמד כיצד אנחנו יכולים לשחזר את האתר שלנו בשרת האחסון באמצעות cPanel. נדבר על השוני בין חברות האחסון השונות ואציג לכם את היכולת לשחזר אתר באחסון שלי.
שיעור 10: All in one migration - יצירת גיבוי (12:16)
בשיעור הזה נלמד איך לבצע גיבוי באמצעות התוסף All in one migration ונבין איך אפשר להשתמש בגיבוי על מנת להעביר אתר מהמחשב לאחסון.
שיעור 11: All in one migration - שחזור לאתר (8:44)
בשיעור הזה נלמד איך לקחת את הגיבוי שיצרתי בשיעור הקודם ולשחזר את האתר לגרסה הישנה יותר שלו.
שיעור 12: מחיקת אתר מהאחסון (כולל מחיקת קבצים ובסיס נתונים באופן ידני) (5:16)
בשיעור הזה נלמד איך למחוק אתר משרת האחסון על מנת לבצע התקנה מחדש של התקנה חדשה של וורדפרס במידה ואין לנו יותר צורך באתר הישן.
שיעורים הכלולים במודול: קלאודוויז - אחסון אתרים בענן
מודול: קלאודוויז - אחסון אתרים בענן
בשנים האחרונות האחסון של קלאודוויז (Cloudways) הפך להיות אחד האחסונים המובילים בעולם שמאפשר לנו לאחסן את האתר על השרתים המובילים ביותר בעולם כמו על השרתים של גוגל, אמזון, דיגיטל אושן וכו'... בקורס הזה נלמד כל מה שצריך לדעת על מנת לאחסן את האתר בצורה הטובה ביותר בקלאודוויז.
שיעור 1: מה זה CloudWays (קלאודוויז)? (4:08)
בשיעור הזה נלמד מה זה קלאודוויז ומה ההבדל בין האחסון שלהם בענן לאחסון שיתופי רגיל. נדבר בקצרה על מה שהם מציעים ועל היתרונות והחסרונות שלהם לעומת המתחרים.
שיעור 2: מחיר קלאודוויז (כל העלויות שצריך להכיר) (7:23)
בשיעור הזה נדבר על המחיר אחסון האתרים של קלאודוויז ונדבר גם עלויות חבויות כמו עלות גיבוי לאחסון ועלויות של יצירת היכולת לשלוח מיילים ברמת השרת.
שיעור 3: פתיחת חשבון ב-Cloudways (3:38)
בשיעור הזה נלמד כל מה שצריך לדעת על מנת שנוכל לפתוח חשבון באחסון של Cloudways. נבין מהם כל הפעולות שאנחנו צריכים לעשות כדי לפתוח את החשבון ואיך לקבל חשבון ניסיון בחינם.
שיעור 4: איך להחליף בין הממשק הישן לחדש? (1:06)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר להחליף בין הממשק החדש של קלאודוויז (CloudWays) לבין הממשק החדש יותר שהם השיקו לאחרונה.
שיעור 5: איך לפנות לתמיכה של קלאודוויז? (0:58)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר לפנות לתמיכה של קלאודוויז במידה ויש בעיה ואנחנו רוצים לפנות אליהם.
שיעור 6: בחירת שרת ומשאבים (8:36)
בשיעור הזה נדבר על סוגי השרתים השונים שיש ל-Cloudways ונבין איך לבחור את השרת בצורה נכונה ככה שהאתר יעבוד באופן הטוב ביותר על השרתים שלהם.
שיעור 7: הוספת/יצירת אתר בקלאודוויז (6:07)
בשיעור הזה נלמד איך להוסיף אתר לקלאודוויז לאחר שאנחנו סיימנו ליצור את השרת בשיעור הקודם. נלמד איך לגשת לאתר וורדפרס באחסון ואיך להוסיף אתרים נוספים לשרת.
שיעור 8: העברת אתר אל קלאודוויז - All-in-One WP Migration (8:27)
בשיעור הזה נלמד איך להעביר אתר מאחסון אחר אל קלאודוויז. במסגרת השיעור הזה אנחנו נשתמש בתוסף שנקרא All-in-One WP Migration לביצוע הגיבוי והשחזור בקלאודוויז.
שיעור 9: העברת אתר לקלאודוויז - CW WordPress Migrator (8:49)
בשיעור הזה נלמד להעביר אתר מאחסון אחר אל קלאודוויז. במסגרת השיעור נשתמש בתוסף שנקרא Cloudways WordPress Migrator לביצוע העברת האתר לקלאודוויז.
שיעור 10: רכישת דומיין (כתובת האתר) (14:31)
בשיעור הזה נלמד איך לרכוש דומיין ישראלי ואיך לבצע את הרישום באמצעות ספק הדומיינים Mynames.
שיעור 11: הפניית דומיין (כתובות DNS) אל קלאודוויז (7:25)
בשיעור הזה נלמד איך לקחת את האתר שיצרנו בשיעור הקודם ואיך להפנות את הדומיין האמיתי של האתר אל קלאודוויז במקום הדומיין הזמני שקיבלנו.
שיעור 12: הפניית דומיין מ-Cloudflare אל קלאודוויז (2:41)
בשיעור הזה נלמד איך להפנות את הדומיין מ-Cloudflare (קלאודפלייר) אל Cloudways על ידי שינוי הכתובת IP המקשרת של שרת האחסון.
שיעור 13: איך לשנות כתובת דומיין זמני לדומיין קבוע (4:48)
בשיעור הזה נלמד איך אנחנו יכולים לקחת דומיין זמני שנוצר באמצעות התקנת אתר בקלאודוויז ונבין איך אפשר להפוך אותו לדומיין קבוע עם כתובת דומיין אמיתית.
שיעור 14: הוספת פרוטוקול אבטחה SSL לאתר (6:59)
בשיעור הזה נלמד איך להוסיף פרוטוקול אבטחה של Let's Encrypt בחינם בקלאודוויז על מנת להגן על האתרים שלנו ולהפוך אותם ליותר מאובטחים.
שיעור 15: Elastic Email - חלק 1 - הפעלת מיילים בשרת (5:41)
בשיעור הזה נלמד איך לטפל בבעיה שהמיילים לא נשלחים דרך השרת של Cloudways ואיך לוודא שהכל יעבוד בצורה תקינה באמצעות Elastic Email.
שיעור 16: Elastic Email - חלק 2 - חיבור לקלאודפלייר (6:29)
בשיעור הזה נלמד לאמת את הדומיין ולאפשר את היכולת לשלוח מיילים באמצעות Elastic Email באחסון של קלאודוויז. בנוסף נלמד איך לוודא שהתהליך עבר בהצלחה.
שיעור 17: Elastic Email - הגדרות SMTP - עדכון 9-4-2024 (שיעור חדש) (2:11)
בשיעור הזה נדבר על עדכון חדש שהתווסף לתוסף שאנחנו משתמשים בו על מנת להוסיף SMTP לאתר.
שיעור 18: Elastic Email - חלק 3 - הגדרות SMTP באתר (9:34)
בשיעור הזה נלמד להתקין את התוסף WP Mail SMTP על מנת לתעד שליחת מיילים באתר ועל מנת להוסיף הגדרות SMTP של Elastic Email שנקבל מקלאודוויז.
שיעור 19: ניהול ושחזור גיבויים בקלאודוויז (8:39)
בשיעור הזה נלמד איך ליצור גיבויים בקלאודוויז ברמת השרת/אתר ואיך ליצור גיבויים ברמת האחסון. בנוסף נבין איך אפשר לשחזר את האתר במידה ויש בעיה.
שיעור 20: שכפול אתר לסביבת פיתוח בקלאודוויז (7:56)
בשיעור הזה נלמד איך להעביר אתר לסביבת פיתוח בקלאודוויז באופן שיאפשר לנו לבצע שינויים באתר מבלי לפחד שזה יגרום לנזקים.
שיעור 21: איך לצפות ולערוך קבצים באתר (File Manager) (4:22)
בשיעור הזה נלמד איך לצפות בקבצים של האתרים השונים בקלאודוויז באמצעות תוסף File Manager שמאפשר לנו לצפות בקבצים ולהוריד אותם.
שיעור 22: ניקוי Cache (פתרון לעמודים שלא מתעדכנים) (4:29)
בשיעור הזה נדבר על הנושא של זיכרון מטמון ב-Cloudways ומה אפשר לעשות במידה ועשינו שינויים באתר אבל השינויים לא מתעדכנים בעמודי האתר לגולשים.
שיעור 23: הגדרות שרת בקלאודוויז (6:04)
בשיעור הזה נעבור על כל ההגדרות השונות של השרת בקלאודוויז ונבין איזה הגדרות אנחנו צריכים לשנות ואילו הגדרות אנחנו רוצים להשאיר כמו שהם.
שיעור 24: הגדרות אתר בקלאודוויז (4:44)
בשיעור הזה נדבר על ההגדרות של קלאודוויז עבור האתרים השונים ונבין מה המשמעות של כל אחת מההגדרות בשרת האחסון.
שיעור 25: שדרוג שרת (הגדלת משאבי אחסון) (7:05)
בשיעור הזה נלמד איך אנחנו יכולים להגדיל את כמות המשאבים שאנחנו מקבלים בשרת על מנת לגרום לכך שהאתר יעבוד בצורה יותר טובה ומהירה.
שיעור 26: שנמוך שרת (הקטנת של משאבי אחסון) (5:37)
בשיעור הזה נלמד איך לשנמך שרת בקלאודוויז (הקטנת משאבי שרת) במטרה לשלם פחות כסף על השרת (למשל הקטנת שרת מ-2GB ל-1GB).
שיעור 27: יצירה/הוספה של שרתים נוספים (4:53)
בשיעור הזה נלמד איך להוסיף שרתים נוספים לחשבון שלנו במידה ואנחנו רוצים לנהל גם את שרתי האחסון של הלקוחות שלנו באמצעות Cloudways.
שיעור 28: שינוי משאבים לאתר בקלאודוויז (זיכרון) (2:08)
בשיעור הזה נלמד איך להגדיל את המשאבים של האתר דרך שרת האחסון במידה ואנחנו רוצים שהחנות תטען בצורה יותר מהירה.
שיעור 29: יצירת חשבון FTP בקלאודוויז (10:44)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר ליצור חשבון FTP בקלאודוויז על מנת לקבל גישה יותר נוחה וקלה לקבצים של האתר באמצעות התוכנה החינמית Filezilla.
שיעור 30: איך להתחבר לשרת עם SSH (למתקדמים) (3:29)
השיעור הזה מיועד למתקדמים ואנחנו נדבר בקצרה על איך אפשר לקבל גישת SSH לשרת שלנו על מנת לבצע שינויים ברמה יותר מתקדמת.
שיעורים הכלולים במודול: Cloudflare + מייל עסקי בחינם
מודול: Cloudflare + מייל עסקי בחינם
במודול הזה נדבר מה זה CDN ועל הנושא של שימוש במערכת של CloudFlare על מנת להוסיף CDN לאתר ותוספת נוספת כמו אבטחה ו-SSL בחינם. בנוסף נבין איך אפשר לפתוח מייל בחינם באמצעות המערכת של CloudFlare ואיך אפשר להשתמש במייל הזה גם בגימייל.
שיעור 1: מה זה Cloudflare? (4:34)
בשיעור הזה נדבר על מה זה Cloudflare ואיך זה יסייע בשיפור המהירות טעינה של האתר.
שיעור 2: מה צריך לדעת לפני שעוברים ל-Cloudflare? (3:50)
בשיעור הזה נדבר על חיסרון אחד של Cloudflare שצריך לדעת ולהכיר לפני שאנחנו מחליטים להעביר את האתר אל Cloudflare.
שיעור 3: האם Cloudflare משפיע על ציוני מהירות? (2:36)
בשיעור הזה נעשה בדיקה על מנת להבין האם Cloudflare משפיע על ציוני מהירות. ניקח את אותו אתר ונשכפל אותו לדומיין שיושב על Cloudflare ולדומיין שלא יושב על Cloudflare ונראה את ההבדל במהירות.
שיעור 4: חיבור דומיין ל-Cloudflare (4:36)
בשיעור הזה נלמד איך לפתוח חשבון חדש ונדבר על הפעולות שצריך לבצע על מנת לחבר את האתר שלנו לשירות של Cloudflare.
שיעור 5: הוספת כתובת DNS (11:18)
בשיעור הזה נלמד מהם הכתובת DNS הבסיסיות שאנחנו צריכים ליצור כאשר אנחנו מוסיפים אתר אל Cloudflare.
שיעור 6: הוספת סאב דומיין (6:13)
בשיעור הזה נלמד איך להוסיף סאב דומיין לאתר באמצעות Cloudflare ואיך לחבר את הסאב דומיין לשרת האחסון.
שיעור 7: שינוי אחסון לאתר (3:07)
בשיעור הזה נלמד איך לשנות את האחסון לדומיין קיים שהוספנו ב-Cloudflare על ידי שינוי של ה-IP של האחסון ב-Cloudflare.
שיעור 8: ניקוי זיכרון מטמון Cache + מצב פיתוח (3:12)
בשיעור הזה נלמד איך אנחנו יכולים לנקות Cache במידה ועשינו שינויים והאתר לא מתרענן ונדבר גם על מצב פיתוח.
שיעור 9: יצירת מייל עסקי והפנייה אל Gmail (9:54)
בשיעור הזה נלמד איך להוסיף מייל עסקי בחינם באמצעות Cloudflare ואיך להפנות את המייל הזה אל חשבון הגימייל הרגיל שלנו.
שיעור 10: שליחת הודעות מהמייל העסקי בחינם בג'ימייל (עדכונים בתגובות) (8:57)
בשיעור הזה נלמד איך לקחת את המייל שיצרנו באמצעות Cloudflare ואיך לייבא אותו ל-Gmail על מנת לקבל מייל עסקי בחינם.
שיעור 11: הוספת Page Rules (3:41)
בשיעור הזה נלמד מה זה Page Rules באתר של Cloudflare ואיך להשתמש בהם על מנת לבצע שינויים באתר.
שיעור 12: כיווץ קבצי JavaScript, CSS ו-HTML (2:31)
בשיעור הזה נדבר על הנושא של כיווץ קבצי JavaScript, CSS ו-HTML כאשר אנחנו משתמשים ב-Cloudflare.
שיעור 13: עצירת Cloudflare באתר (שיעור חדש) (2:38)
בשיעור הזה נלמד איך אפשר לעצור את השירותים של Cloudflare באתר במידה ואנחנו רוצים להפסיק את ההגנה שלהם, את הזיכרון מטמון ואת כל שאר השירותים שאנחנו מקבלים.